om os

HVEM ER JM-JAGT

JM-JAGT er et firma der er startet i 2016.

Jeg er født i 1972 og jeg har gået på jagt siden jeg kunne bære en nedskudt fasan over skulderen uden at fødderne skrabede imod jorden. Min far og jeg har altid elsket naturen og især de forskellige jagt former der dyrkes. I min opvækst har vi altid haft jagten tæt inde på livet og da jeg var 16 fik jeg da også erhvervet mit jagttegn.
solnedgagn
Jeg har har prøvet det meste slags jagt, både med haglbøsse og riffel. Jeg skød min første Imapala i Afrika da jeg var 13 år gammel. En oplevelse jeg aldrig glemmer sammen med min far. Nu er min egen knægt blevet 11 og som allerede nu,  ivrigt står op sammen med mig til bukkepremieren d.16. maj, og jeg glæder mig over alle de dejlige oplevelser vi har sammen i naturens tegn. Desværre døde min far i 2007 så vi nåede aldrig at være 3 generationer på jagt sammen.

Buejagt ligger og truer lige om hjørnet. Det er satme jagt, men tid og jagtmuligheder for buejagt er ikke det, der er prioriteres lige nu, men den ligger og lure lige om hjørnet.

Til daglig driver jeg også en guldsmed butik sammen med min Søster.

ved åen

HVORFOR STARTE JM-JAGT

Jeg var ude efter et nyt sæt jagt tøj, enten  i Tweed eller almindeligt jagt tøj med vandtæt membran og fandt hurtigt ud af, at der findes rigtig meget lækkert jagttøj på markedet i dag, både færdigt produceret og skræddersyet, med og uden forskellige typer membraner og i uendelige forskellige kvaliteter, dog har de en fælles nævner, det koster hurtig rigtig mange penge for den almindelige jæger hvis man skal investere i et helt sæt jagt tøj.

Jeg skuede dog til et par få enkelte få mærker i Danmark som havde lykkedes at lave tøj til rimelige priser i god kvalitet. Jeg tænkte, at der måtte være mere tøj til gode priser og viste at det kunne  jeg kunne gøre noget ved og her opstod min MISSION

MISSION

Min MISSION er at finde nogle leverandører, danske som  udenlandske, der kunne levere/producere almindeligt jagt tøj, og især TWEED jagt tøj til priser hvor også den almindelige jægere kunne være med og samtidig opretholde en fornuftig kvalitet.
Det er jeg kommet i mål med.
Mit Logo:
Jeg synes jeg er sluppet rigtig godt afsted med mit logo som egentlig afspejler min tankegang, alvorlig men stadigvæk lidt kæk og klar til sjov og ballade.
Selve hjorten er tegnet ud fra mine ideer af Sofie Breith som er en super dygtig tegner. I finder hende på her www.galleri-breith.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Email adresse